BRUILOFTEN & JUBILEA

Gaat u trouwen of bent u zoveel jaar getrouwd? Denk over onze prachtige locaties in Emmeloord of Urk.
Heeft u een groter gezelschap (receptie of bruiloft tot 250 personen) bent u van harte welkom bij ons restaurant – café “AanEen” te Emmeloord of restaurant “’t Achterhuis”
op Urk.

Restaurant – café “AanEen” is zeer goed bereikbaar en heeft een groot (gratis) parkeerterrein voor de deur. Geografisch gezien ligt Emmeloord heel centraal in Nederland en zitten wij op een minuut rijden vanaf de snelweg A6, afslag 14.

Bent u op zoek naar het mooiste uitzicht van Urk, dan willen wij u verwelkomen bij restaurant “ ’t Achterhuis”.

In ons sfeervolle restaurant met rond 300 zitplaatsen kunt u op de tweede verdieping genieten van een prachtig panorama uitzicht over het IJsselmeer, de haven van Urk en het oude dorp inclusief de Vuurtoren.

Op ons prachtige terras met 100 zitplaatsen kunt u heerlijk ín de zon en uít de wind zitten. In het voor- en najaar kunt u al snel op ons terras plaatsnemen, want het terras heeft windschermen.

Met onze goede keuken, vlotte bediening en het unieke uitzicht zijn wij wijd en zijd bekend geworden. Of het nu gaat om een snelle zakenlunch of een intiem diner bent u op het juiste adres. Wij hebben een regelmatig wisselende specials en bieden voor ieder wat wils.

Wilt u gebruik maken van één van onze locaties,

BEKIJK ONZE PRIJZEN VOOR BUFFETTEN & PARTIJEN

Maak vrijblijvend eens een afspraak, onze medewerkers staan u graag te woord.