Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, varkenshaas in roomsaus,
kippendij, nasi, friet, stokbrood, aioli.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, varkenshaas in roomsaus,
kippendij, nasi, friet, stokbrood, aioli.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Karbonade, stoofvlees, speklappen, rookworst, 3 soorten stamppot, zilveruitjes, augurk en mosterd.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Koud: Huzaren- en pastasalade met kip rijkelijk gecombineerd met diverse soorten vleeswaren, sauzen en stokbrood met aioli.
Warm: Seizoens vis, zalm, gemarineerde varkenshaas met roomsaus, kippendij in Stroganoff saus, 2 soorten warme verse groenten, salade, gebakken aardappelen, friet en mayonaise.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Zalmsalade, rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten rauwkost, gerookte zalm, paling en gamba’s, vleesplank van chorizoworst, Coppa di Parma, carpaccio en ossenworst, varkenspuntjes met ketjapsaus, friet met mayonaise, diverse smeersels en sauzen, stokbrood.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Koud: Zalm-, aardappel-, kip- en rauwkostsalade, gerookte zalm, carpaccio, Coppa di Parma, stokbrood en aioli.
Warm: Kabeljauwfilet, zalmfilet, varkenshaas, kipfilet met begeleidende sauzen, warme verse groente, salade, gebakken aardappelen en friet.
Het buffet kan in 2 gangen worden geserveerd.
Koud: Zalmsalade, gerookte zalm, paling, huzarensalade, gegarneerd met luxe vleeswaren en stokbrood met smeersels.
Warm: Kabeljauwfilet, zalmfilet, biefstuk van de haas, varkenshaas medaillons en kippendij, diverse sauzen, aardappelgratin, friet, warme verse groenten en rauwkost.
Het buffet wordt per gang op de buffettafel geplaatst.
Koud: Gerookte zalm, paling, gamba’s, zoute haring, carpaccio van rund, Coppa di Parma met meloen, pastasalade, diverse broodjes met smeersels.
Soep: Dubbel getrokken runderbouillon in een glas geserveerd.
Warm: Kabeljauw en zalmfilet in boter gebakken, medaillons biefstuk v/d haas, varkenshaas medaillons in roomsaus, seizoens vlees specialiteit (b.v: herten biefstuk, wild zwijn goulash of lamskoteletten), aardappel garnituur, friet met mayonaise, sauzen, 2 soorten warme verse groenten en rauwkost.
Dessert: Door onze chef rijkelijk samengesteld dessertbuffet.
Koffie: kopje koffie of thee met bonbons.
Het buffet wordt per gang op de buffettafel gezet.
Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW