Buffetten

- Pioniers buffet, koud en warm buffet: € 20,- p.p.

Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, gemarineerde spareribs,

kip stoofschotel, warme rijst, friet, stokbrood, boter en sauzen.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel.

- Oud Hollands stamppotbuffet (afhankelijk v/h seizoen): € 20,- p.p.

Karbonade, stoofvlees, speklappen, rookworst, gebakken spekjes, 3 soorten stamppot, zilveruitjes, augurk en mosterd.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel.

- IJsselmeer buffet, koud en warm buffet: € 27,- p.p.

Koud: Huzaren- en luxe kipsalade rijkelijk gecombineerd met diverse soorten vleeswaren, sauzen en stokbrood met roomboter en aioli.

Warm: Gebakken scholfilet, gebakken kabeljauwfilet, gemarineerde varkenshaas met roomsaus, kipfilet met kerriesaus en ananas, 2 soorten warme verse groenten, groene mix sla, gebakken aardappelen, friet en mayonaise / remouladesaus.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel.

- Vissersbuffet, koud buffet: € 26,- p.p.

Zalm-, garnalen en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten rauwkost, haringschaal, gerookte zalm, paling, forel, gamba’s, vleesplank van rollade, Parmaham met meloen, rosbief en carpaccio, vers fruit, diverse sauzen, stokbrood, boter en aioli.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel.

- AanEen, koud en warm buffet: € 34,- p.p.

Koud: Zalm-, aardappel-, kip- en rauwkostsalade, gerookte zalm, haring, carpaccio, Parmaham met meloen, diverse sauzen, stokbrood, roomboter en aioli.

Warm: Gebakken kabeljauwfilet, gebakken zalm, varkenshaas, kipfilet met bospadenstoelensaus, 2 soorten warme groentes, groene mix sla, gebakken aardappelen, friet en sauzen.

Het buffet wordt in 2 gangen geserveerd.

- Buffet het hart van Urk, koud en warm buffet: € 45,- p.p.

Koud: Zalmsalade, gerookte zalm, paling en garnalen, huzarensalade, gegarneerd met luxe vleeswaren, fruitsalade met room, stokbrood met room- en kruidenboter.

Warm: Gebakken kabeljauw, gebakken zalm, biefstuk van de haas met champignons, ham en ui, varkenshaas medaillons met roomsaus, kipfilet in stroganoff saus, diverse sauzen, aardappelgratin, friet, 2 soorten warme groenten en rauwkost.

Het buffet wordt per gang op de buffettafel geplaatst.

- Maxima buffet, uitgebreid koud en warm buffet: € 58,- p.p.

Koud: Gerookte zalm, forel en paling, Hollandse garnalen, gamba’s, zoute haring, carpaccio van ossenhaas, gerookte kipfilet, Parmaham met meloen, salade van pasta met gerookte eendenborst, stokbrood, mini brood en vloerbrood, boter en kruidenboter.

Soep: Dubbel getrokken runderbouillon in een glas geserveerd.

Warm: Kabeljauw en zalmfilet in boter gebakken, medaillons biefstuk v/d haas, varkenshaas medaillons in roomsaus, seizoensvlees specialiteit (b.v: herten biefstuk of wild zwijn goulash, lamskoteletten), gebakken aardappelen, aardappelpuree, friet, sauzen, 2 soorten warme groenten en rauwkost.

Dessert: Warme kersen, flensjes, 3 diverse soorten ijs en 2 bavaroises, vers fruit, slagroom en een spetterend vuurwerk.

Koffie: kopje koffie of thee met bonbons.

Het buffet wordt per gang op de buffettafel gezet

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW

VOOR MEER INFORMATIE BEKIJK BUFFETTEN & PARTIJENLIJST AANEEN